Monday, April 02, 2012

Surpriseddd!!

BB umi buat hal kali ke-2 2ari lepas kann..skali tadi umi n daddy geledah nk carik charger ipad2 tue..mana ntah misplaced..sebelum nie dok pakai charger iphone daddy jek..tadi daddy suh carik jugak..suh pi carik kt laci dressing table umi tue..umi dah kata xde laa kt situ..daddy suh carik jugak double check..so umi selongkar jugak laa kann..dalam tue memang ada speaker Logitech daddy n belah bawah tue ada sekotak cangkuk langsir n beg comforter kosong jek..umi kuarkan jugak laa beg comforter tue skali nampak ada kotak bentuk love kaler merah..aikkk..xpenah lakk nampak kotak nie..so umi tarik laa nk kuarkan..skalinyaaa ternampak kotak Iphone n berat, means berisi..terus menjerit umi..hihihi..lama woo xmerasa surprised..skali bila tetiba dapat nie, terkejutkan surprised tue lebih dari iphonenyaa..hihihi..anak2 umi dok pelik awat laa umi nie jerit2 tersengih2..hahaha..

Maceh bang untuk hadiah Iphone 4S nie..sekarang iphone umi tengah di caj..sok kita pi tukar simkad n carik cover iphone orang ekk..hihihi..love u so much!! muah muahhh..

Lupa lakk daddy kuar petang tue kata nk gunting rambut..mula2 umi nk ikot saja2 jek..tapi bila pk kalau setakat kt kedai india dekat ngan umah nie buat pe nk ikot kann..then lama bebeno daddy kuar tue..umi ada gak bebel2 kt dapur kata mana laa bapak korang nie pegi, gunting rambut lama sangat..tapi xde laa nk syak pape sebab memamg x expect langsung daddy nk belikan hp baru..sebab gaya daddy cakap macam lama lagi jek..tue yg buat umi terkejut bebeno tue..daddy balik kata ramai orang kt kedai..umi jawab, kan ada 3 kedai gunting india kt situ..daddy diam jek n umi pun diam jek laa..hihihi..


nie amik gmbo dgn ipad..sonok senyum simpul smpai terbalik haa kotaknya..hihihi..



4 comments:

Marsha~ said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Anasaliza said...

Hihihi...alhamdulillah rezeki jgn ditolakk..

gee ryder said...

wah bestnye ana!!!!
mesti senyum sampai telinga kan macam ni :)))))))))
hahahah...

akak pun dah lama xdpt suprise :(

Ana said...

tue laa..senyum lebar kakk..hihihi