Monday, March 30, 2009

Segalanya Untukmu..

Nie pun cita dah basi..tapi sebab umi dah beriya amik gambo..so umi kena laa cita jugak kann..hehehe..cita 28Feb dulu..masa tue gi lepak kt umah mak mentua..then umi n daddy nk kuar carik baju auni..sejak auni lahir x penah lagi belikan dia baju basahan..ada pun beli gaun tuk jalan jek..dah 6 bulan yekk..banyak baju anak umi nie yg newborn punya dah ketat-ketat..so nk kuar nie nk carik baju laa untuk anak umi sayang nie..masa tue Mak Yang telah offer dir ink jagakan auni..so umi pun apa lagi ber’dating’ laa dengan daddy ber2..kitorg pegi MidValley jek sebab dekat ngan umah mak mentua kann..bila dah kuar tue..masuk jusco ke gi tingkat atas ke tingkat bawawh ke..mata mesti carik barang tuk auni..ishhh..untung betul anak nie kann..xde fikir barang tuk diri sendiri dah..carik barang tuk anak jek..n akhirnyaa jeng jeng jeng..duit yg telah dilaburkan ari nie adalah pada barang-barang anak umi saja..yahuuuuu..



3 comments:

gee ryder said...

cutenye doll tu

ar-adawiyah said...

betul la anna...jalan mana je mmg teruja nak cari barang dorang...tu belum dorang tau meminta kita dah ajar dapat yang best2 aje...skang ni dina dah besar sikit ni saya asyik teruja tgk kedai buku je...padahal tu la tempat yang tak pernah saya mandang pun selama ni (sy tak suka membaca)...
kita kena control la kan...kalau tak dorang akan jadi generasi Z yang tidak tahu meghargai, memberontak, tiada pertimbangan bla bla bla (Nauzubillah minta dijauhkan)...Saya sampai mak saya dah menegur dah na....huhuhu...macam post pulak komen saya ni kan...

Ana said...

kak G = hehehe..umi auni yg lebih2 nk kann doll tue..auni bukan main pun dengan doll tue..

Awe = tue laa..barang umi daddy lgsg x tgk dah..ada baju xde baju x pk dahh..pk yg anak pny jek..mintak2 anak2 paham napa kita sanggup berkorban tuk diorg kann..