Wednesday, June 30, 2010

Magnetic Board yg Baru..

Umi tengah gatal nk update blog lakk wpun xde story yg nk diceritakan..hihihi..just cita malam tadi bila kami ke Care4 Subang nk pi beli barang umah n makanan pi Bandung nanti..makanan of coz laa untuk anak umi nie nanti kann..sempat gak rembat beg beso yg tarik tue..maklum laa kami bukan ada beg beso gitu kann..next time leh pakai kalau nk travel lagi..no harm kann..

Pusing punya pusing skali daddy pi lalu kt bahagian mainan budak2 tue..n teringat lakk daddy nk carikkan board 'kolish' yayang..yayang sebut tulis tue 'kolish' yekk..siap dengan dengung lagi..umi pulak pi ikotkan jek bukan nk betulkan..rasa cam best lakk sebut2 manja kolish tue..hihihi..yayang punya laa suka dapat benda alah tue..asik laa nk suh kita nie bukak..tapi umi malas nk biasakan dia gitu..kang semua benda x sempat bayar dah jahanam dia kerjakan..puas laa bebel2 sampai dia paham yg benda tue kita kena bayar dulu baru leh bukak n main..nasib laa budak kecik nie iyekan jek..kalau dia meraung kt situ..memang haru laa umi..tapi pegang xnk lepas woo..jatuh sikit dia dah merengek xreti nk betulkan..nasib benda alah tue ada beg..so budak nie dok pegang laa macam pegang beg..smpai laa kt kaunter bila dah bayar n masukkan dalam plastik pun masih dia nk pegang..

Sampai umah jek x tunggu lama daddy dah kuarkan benda tue..daddy buang board yg lama tp amik pennya ikatkan skali kt board baru nie..suka laa dia ada 2 pen kt situ..pas tue kan ada apa laa nk nyebut benda alah tue..alahh macam bentuk n leh tepekkan kt board tue nnt nmpk laa bentuknya..so 1 tue flower n 1 lg ntah apa bentuk apa..auni x usik pun lagi..yg flower tue laa dia dok suka conteng2 kt board pas tue sebut lawers..hihihi..yayang yayang..

Gambo lum amik lagi..nanti ada umi tepek kt sini yekk..daaa..

5 comments:

gee ryder said...

cantikla layout baru auni..
comel je gambar tu.

sonoknye org tu nk bandung..shopping sakan yer hehe

Syafiq Abdullah said...

edit la sikit gambar kat atas tuh..... da penuh da browser gua nih nak nengok... hahaha

Ana said...

Kak Gee=dah balik nie bz lakk nk kena update blog..hihihi..

Adik=malas laa nk edit..nnt laa kalau free yekk..beso2 laa bagus..senang nmpk..

Marsha~ said...

ha ah... ingatkan salah blog tadi... cantik layout baru :)

Ana said...

cantik kannn kakk..tapi malas nk edit pic atas tue..layan jek laa ekk pic gabak gitu..hahaha