Tuesday, November 23, 2010

Athirah ke Song Mart..






Kejadian berlaku siang tadi..ari nie nenek ada appointment jumpa doktor kt spital..atuk hantar nenek then balik umah sebab risaukan umi dengan dua org anak nie..hahaha..lepas tue dalam kul 11 atuk nk pegi balik spital laa amik nenek..umi dengan gatalnya telah cakap kt atuk nk ikot..hahaha..xde keje kan..so carik keje laa gamaknya..

Gerak tue yayang dok kt seat depan n umi menjaga adik kt belakang..on the way ke spital tue nenek call dah cakap urusan dah setel n tengah amik ubat..so elok laa kami sampai tue nenek dah siap..lepas ke spital pi pulak singgah kedai ubat cina beli susu anak2..pas tue pi Song Mart nie laa nenek nk carik sayur sikit..so rasanya buat pertama kali laa Athirah nie kuar jalan tempat terbuka macam nie..pi laa dokong dia keliling..suh dia amik bau sayur2, ikan, ayam semua tue..hahaha..tapi x lama pas tue dia tido daa..sabo jek laa..

Tue jek laa citanya..hahaha..layan pic Athirah baru sat tadi..n pic kakaknya 2,3ari lepas..

2 comments:

gee ryder said...

auni cam nk meneran jek tu hehe..

athirah dh debab la :)

Marsha said...

tu lah.. athirah debab btol.. heheh