Wednesday, November 30, 2011

Tambah Berat Badan Lagi..

Ari apa ntah ari teu kakak tetiba mintak kek kt umi..kul 9 lebih malam tau..umi kata kt kakak, mana umi ada buat kek kakak..2,3 kali jugak dia cakap nk kek..maka esoknya bila daddy x keje umi kata laa kakak mintak kek, maka kuar laa kami pegi makan kek..umi dia pun teringin sangat nk makan cheese cake macam Ain buat tue..adoiii sedapnya laa kann..maka bila kakak bersuara, dapat laa umi join skali kann..hihihi

Pegi laa kami ke Landmark makan kek di Opera macam yg dulu tue..bila tengok2 kek-keknya dah naik rege tau x..dulu qr7 or qr8, skarang dah jadik qr10..hadoiii, sebab teringin kann..layankan jugak laa..carik punya carik xde pulak cheese cake macam yg umi makan dulu..ada cheese cake bentuk lain, 4 segi..amik jugak laa..kakak pulak bila suh pilih dia nk yg mana, dia tunjuk yg cawan kaler merah tue..rege qr7 jek, bagus x memilih yg mahal..hihihi..

Setel tue naik laa kami ke atas, duduk kt tingkat atas..umi terus menuju ke tempat duduk kami ari tue..hahaha, macam xde tempat lain kann..amik grape juice n sparkling water beserta kek 5 jenis itu..adik bila suapkan xde kek pun yg dia nak..pulakk laa kann..slalu dia yg kaki makan, awat ntah nie, kenyang kot..kakak terus laa kan makan kek cawan dia tue..then umi pun suap laa cheese cake umi tue..alhamdulillah, sama rasa ngan apa yg umi nk...lega sangat dapat makan tue..maka bertambah2 laa gemok umi lepas nie kann..hahaha..





So layan laa pic kek itu dan jugak kakak bersama bunga..dan umi-daddy di taman..hihihi

2 comments:

gee ryder said...

ana, makan puas2 kat sana, nanti dah balik msia dietla hehehe

anasaliza said...

Nk tunggu balik Msia tue bertahun-tahun lagi kak..nampaknya gemok aje laa ana nie smpai tua..hahaa