Sunday, February 22, 2009

Tagged - 5 Kedai Pantang Jumpa..

Tagged dari Kak Zura jugak nie..

Rasanyaa x sesuwei kot jawab tagged nie sebab ana xde kedai yg pantang jumpa..Xde yg mesti tiap kali kuar jumpa kedai tue kena masuk..kalau hubby sesuwei laa jawab nie..kitorg nie kan terbalik..hubby lak yg suka window shopping n jalan-jalan..kalau ikot ana dok melepak kt umah jek lagi best..hehehe..

Tapi sejak ada anak nie ada kot 1 tempat yg buleh katakan slalu gak masuk, tapi bukan kategori pantang jumpa ekk..iaitu:

ANAKKU..

Ntah napa ekk..suka sangat ngan segala benda dalam butik 'Anakku' nie..kalau x dapat carik kt butiknyaa sendiri akan carik barang Anakku kt Jusco or tempat baby yg ada brand Anakku laaa..

Yang lain x de laaa yekkk..

Tapi gatal nk tagged orang lain nie..n macam biasa laa..orang yg biasa jugak laa yg kena ekk..hehehe
Haaa..sila amik yekkk :

1-Puteri Nilam
2-Intan Aziela
3-Ila
3-Padnani
5-Qaseh Kama

3 comments:

gee ryder said...

bgs betul ana lg xsuka kuar umh...jimat duit...mesti penuh dlm bank tu xluak hehe..

ana,bg emel

Ana said...

kak G=mslhnya kakk..x suka shopping tp duit xde gak berkepuk2 dalam bank..ntah mana pegi duit tue ana pun xtau..hahaha..
email=annasaliza@yahoo.com

Qaseh.Kama said...

Hi Ana...nnt kita wat yek. Tagged tuk fridge pun tak terbuat lagi...Takpe, sekali lump-sum terus buat, ekekekek...