Tuesday, April 21, 2009

Minah Ind*n vs Budak Chumel..




Nie kira cam sambungan cita Ahad 19Apr yek.. petang ahad tue dalam kul 2 lebih daddy ajak keluar sebab petang tue umi nk pegi tengok Pak Busu auni kt Intekma..so skali laa kuar kann..so umi ajak laa daddy pegi Sunway Pyramid..sebab rasa dah lama sangat x pegi sana..kuar kali nie umi pakai tudung ekin RM10 yg umi beli kt Pasar Tani stadium pagi tadi..rasa macam pelik jek bila pakai tue..nak nak pulak pakai dengan t-shirt jek..

Tau apa daddy perli umi..”ari nie I kuar dengan maid I yek”..cittt..sampai hati abang yekk..umi pun balas balik laaa..”ind*n pun ind*n laa, tapi nie ind*n cantik punya ekk, bukan yg selebet2 tue”..huhuhuhu..

Buruk sangat ke ekk kawan-kawan..kalau buruk memang x nk pakai lagi dahh..nasib RM10 jekk..kalau mahal sure kena perli ngan hubby..

Auni lak umi pakai scarf umi kalau umi pakai tudung..huhuhu..beso kepala umi kann..so kena laa ikat ngan getah kt belakang tue..x kisah laa janji chumelll..

Minah Ind*n..





Budak Chomellllll..





Lepas dah xtau nk pegi mana lagi..tapaukan adik umi makanan n pegi hantar kt dia..lama umi x jumpa dia..sampai-sampai dia baru bangun tido..konon bz study sebab esoknya ada final exam..lepas tue kami bertolak pegi makan kt mana lagi kalau bukan kt Sijangkang..menu ari nie tuk daddy laksa, tuk umi mee kari n xlupa jugak sate laa..hehehe..

My luv...




6 comments:

ina said...

tade langsung la kak anna..kak anna putih mlepak, mane ade cm indon..klu ade cm indon pun, taraf agnes monica je hihi..

Ana said...

Ina = Agnes Monica? huhuhu..nk kena cakap ngan angah nie..

azura said...

indon ke? tak la anna..nmpk ok jek...tudung mcm ni senang, kalau tergesa2 nak kuar terus capai jek. kdg2 tudung mak mentua akak pun akak sapu gak hahah, ingat tak lawa kita pakai, tp bila dah pakai nmpk ok plak :)

kdg2 kalau lama akak bersolek betulkan tudung n lilit2 tdg, abg mior plak yang kata "eh napa tak pakai tudung ekin tu jek?" kui3x

Ana said...

Kak Zura = tue laa..ana rasa cam semacam lak bila pakai..tapi bila tengok akak or org lain pakai cantik jekk..
Abg mior sporting, cuba kalau ashran..abis sepanjang jalan kena perli tau kakkk...

gee ryder said...

indon yg lawa sbrnye hehe

Ana said...

Kak G = lawa x lawa sangat laa kannn..hehehehe