Tuesday, April 21, 2009

Tanpa Dia..

Nie masa last week masa Mak Yang n Pak Yang bawak auni keluar..umi balik-balik keje jek tengok auni x balik lagi..so umi pun ajak laa daddy kuar..boring yek bila balik-balik keje tapi tengok anak xde..pegi laa Giant Bandar Kinrara..pas tue nampak Secret Recipi teringin laa pulak nk makan kek..so ajak daddy lepak-lepas kejap pekena kek..kira cam dating ber2 je laa kann..hehehe..

Yummi Yummiiii..


Green Apple Kasturi our peberet drink..


Nie pulak gambo-gambo anak umi pegi KLCC dengan Mak Yang n Pak Yang..sian Pak Yang kena dokong auni sepanjang hari sebab umi x reti ajar bukak stroller tue..huhuhu..xpe laa ekk ina-apai..blaja-blaja bawak baby..kang ada anak sendiri nanti senang..hehehe..



Apa yg anak umi suka sangat tue..



Sian Pak Yang Auni kena dukung si kecik nie..







Thank yek Ina-Apai sebab bawak Auni jalan-jalan..lepas nie buleh bawak lagi kann..hehehe..


6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

eii..comeinye auni nih..suka sgt tgk gmbar die yg peluk tiang sorang2 tu. geraaaammmmm..!!

Ana said...

Lily Azliyana = Hi salam perkenalan..yg tue bkn pelok tiang..tapi pelok belon tiup tue..Pak Yang auni dapat kt PC Fair KLCC ari tue..hehehe

ina said...

sangat best bwk auni klua..sbb die sgt baik, tak byk ragam..n sgt proud bwk die around, sbb die sgt comel:)(err saye bcakap bagi pihak yg tak penat dukung die ke sana ke mari:P)

Ana said...

Ina = hehehe..pandai auni yekkk..dengan umi n daddy bukan main lagi ragam dia..dengan org lain buleh pulak dia behave ekk..
Akak baby sitter auni pun cakap auni elok jek bila dia bawak kuar..
ishhh pelik nieeeee..

PadNani~~{@ said...

Ana,

Bagusnya Auni..tak banyak ragam even bkn kluar dgn mommy daddy=)

Auni sgt cute miut!!

Ana said...

Nani = tue laa yg umi dia konpius nie..camne lakk dia leh x meragam dengan orang lain tapi kalau dengan umi n daddy dia ......
pelik kannn..hehehe