Thursday, April 14, 2011

Jalan2 Petang Hari..

Cita petang semalam..kami kuar berjimba kt City Centre tengahari tue smpai laa nak balik umah kul 4.30pm lebih kurang..skali umi bagi cadangan kt daddy pi jalan2 tepi laut..tempat tue nama Corniche..memang tempat beriadah sepanjang sisir teluk tue..

Daddy lak pi parking dekat ngan taman mainan budak2 tue..umi maleh nk kasik auni main situ sebab berpasir..punya bagi alasan baik punyer n nasib dia x melencong ke situ jugak..hihi..so jalan2 kami tepi tue skali daddy nk memerot pulak..adik dah selamat tido..si kakak nie laa berlari sana sini..skali umi nampak public phone..selamber suh auni panjat n main tepon tue..skali dah lama dah boring umi tunggu umi turunkan dia ke bawah..jejak jek lantai terus dia berlari hala ke tepi tembok laut tue pulak..yg umi nie dah terhegeh2 dok jerit2 panggil dia sambil lari tolak stroller athirah..huhhh..sabo jek laa..

Dah dapat tangkap tue nasib dia nk dok diam kt tembok tue..tue pun cita macam2 laa nk kasik dia dok diam..nasib x lama lepas tue daddy datang..kitorg pun lepak2 makan epal yg baru beli tadi..hahaha..dah dekat nk maghrib tue gerak laa balik umah..

Cuaca sekarang dah mula panas tapi masih belum tahap menggelupur lagi..suhu dalam 27darjah..xlama lagi merasa laa umi cuaca panas melampau tue..huhu..layan pics yekk..

Sent from my BlackBerry® smartphone from Qtel

2 comments:

gee ryder said...

sedap athirah tido...

oo sana dkt ngan laut yer...syokla..apsal xmandi laut sekali? hehe

Anonymous said...

Sini keliling ngan laut..qatar nie dalam teluk antara arab saudi dengan negara apa ntah sebelah nie..xpenah lagi pi laut yg boleh mandi..situ ditambak so xleh mandi..hehe -anasaliza-