Monday, April 25, 2011

Mandi Swimming Pool

Dari kelmarin daddy dok cakap kt kakak nk bawak dia mandi pool esok pagi..skali bila dah bangun lambat pagi semalam cancel laa sebab kami nk pi tempat lain..bila dah balik umah daddy cakap cancel laa bawak dia..tapi sebab kesian kt kakak umi pujuk gak daddy bawak jugak laa petang tue..sian dia sebab dah beriya dok terbayang-bayang agaknya nk mandi swimming pool kan..

So balik dari membeli barang2 umah kt Lulu semalam..dalam kul 5pm cargas jugak kami pi..dah siap2 bawak baju towel semua..cuma x sure sempat ke x jek..so menumpang laa kami ke compound kawan daddy yg ada swimming pool tue..ke Al-Wadi Compound laa kami..kt umah kami xde swimming pool..gi tempat orang laa nampaknya..sampai2 tue tengok ramai laa maid2 dok berlonggok bawak anak2 majikan diorg mandi..dalam pool tue ada laa dalam 10orang budak kecik..

Daddy lak ditugaskan untuk jaga kakak laa masa mandi tue..punya excited si kakak..x sabar tukar baju tau..lama giler dia x di bawak mandi pool..tengok2 kt situ ada di sediakan pelampung n life jaket tuk budak2..bagus betul laa..bila dah masuk dalam tue si kakak menggigil-gigil kesejukan..umi rasa airnya xde laa sejuk..cuaca kt luar sekarang nie memang dah summer..apesal dia sejuk pun xtau..sempat daddy bawak dia masuk jakuzi kt sebelah tue..masuk balik swimming pool main air..last2 ada laa setengah jam berendam..daddy kesian dia gigil2..daddy bawak naik..sempat landing kt kusi baring tue berbalur ngan towel..kakak kakak..

Ada niat nk terjunkan si adik jugak..umi diap bawak baju extra tuk adik..tapi bila daddy tengok kakak gigil2 gitu dia x kasik adik masuk..so lain kali laa dik yekk..ngan umi skali masuk nanti..tapi kena pi time pagi laa sebab rasanya xde orang kot macam petang2 gini..hahaha..

Layan pics..(Cantik kann umah kt sini, tapi sewanya mahal,mampu pandang jek laa)..hehehe

Sent from my BlackBerry® smartphone from Qtel

1 comment:

gee ryder said...

athirah sejuk ke? hehe

afeef baru gak lps terjun pool ni. nanti nak upload ;)