Tuesday, July 26, 2011

Maya La Chocolaterve

Tadi boring petang2 xtau nk buat apa, so daddy ajak kuar jenjalan kt Landmark..shopping kompleks yg ada di Doha nie bapa kerat sangat laa kan..balik2 tempat yg sama..aduhhh..layan jek laaa..

Dah pusing2 dalam Landmark tue xtau nk buat apa daddy ajak pi makan kt nama tempat seperti di tajuk tue laa..macam biasa sebelum nie kami jenguk2 jek orang makan kt situ..macam takut nk masuk jek kann..skali tadi gamble laa sesaja..

Belek punya belek menu xtau nk order apa tau x..hahaha..giler kampung, kannn..bila waitress tue datang siap tanya apa yg orang meja sana tue makan..terpaksa waitress tue selakkan buku menu n tunjukkan..huhu..so decide amik set gitu, tapi umi xnk strawberry sebab xbapa suka pun..so amik set no 1 yg ada marshmallow, banana n small cake..pas tue jakun jugak pi order yg serve for two..then daddy mintak waffles yg ada marshmallow n aiskrim n just mintak mineral water jek sebab agak benda2 tue semua manis lekat kt tekak nanti..

So skali bila sampai apa yg di order..mak aihhh..tong coklat tue sampai dua..haa hamik..huhuhu..tapi amat berbaloi sebab kakak suka makan tau..suka tengok dia celup marshmallow tue kt coklat n suap nganga sebeso2 mulut..banyak dia makan tau..n paling dia suka waffle n aiskrim tue laa..apa lagi kannn..

Tapi lepas nie kami x masuk situ dah rasanya..umi pun x bapa gemor makan benda gitu..daddy pun x layan sangat..kalau nk masuk pun just bagi kakak jek laa yg mamam..hihi

Layan pics yekkk..

Sent from my BlackBerry® smartphone from Qtel

2 comments:

gee ryder said...

sedapnye anaaaaa...
oo kat sana tak byk shopping complex yer. dorang banyak pusat islam kot hehe. tak mcm msia hiburan yg byk haha...

eh akak pun kadang kalau xreti nak order ape, intai org punya, pastu tanya waiter ape yg org tu order hehehe

Anonymous said...

Xbnyk kakk..boring..dah laa time summer nie nk ke padang malas..nk ke shopping kompleks pulak tang tue jek..qatar nie kecik kann..kang bnyk2 shopping kompleks, sapa lakk nk pi..hihi

Tue laa..malu jek tp blasah jek laa kann.. -anasaliza-