Thursday, March 22, 2012

Susahnya Menjala..

Ari apa ntah ari tue umi menery buat roti jala..mama datang sini dec ari tue kirim bawakkan acuan roti jala..dah nk masuk april baru tergerak nk menery..huhu..maka google laa resipi roti jala tue..bangun kul 5 tau sebab nk buatkan tuk bekal kakak ke school..mula2 ingatkan sonang jo, sekalinyaa aduiii, jala-jala pas tue x jadik..asik laa lubangnya terkambus, asik laa kena cocok ngan lidi sate..sampai hampir give-up jugak laa..kejap umi try lipat macam kueh ketayap, kejap2 lipat segitiga, tapi sama jek rupa x jadik..kawan2 kt fb cuba bagi bantuan tutorial, tapi umi macam dah give up jek nk buat lagi..sebab baki bancuhan tue umi try buat petang, lagi hancus x jadik..arghhh, tensen!!!

2 comments:

gee ryder said...

kalau lubang terkambus, kena cairkan sket lagi la hehe.
dia kena buat pusingan dekat 4 bulatan kecik2. camne nak cakap ek. mesti ana tak paham hehe

anasaliza said...

dah tuang bnyk giler air dr resipi kak..tue konpius xkan nk cair lg..tensen laa buat roti jala..crk bula balik msia kang laa..hahaha