Monday, March 12, 2012

Update Kakak Setelah School..

2,3 ari nie amat mengkagumkan umi atas pencapaian kakak setelah +- 2 bulan school..x sangka cepat dia dapat semua nie..n umi bangga sangat sebab dia pegi school dengan 0 kan (sebab umi x berjaya home-school dia, huhu)..

Satu sebab kakak dah pandai tulis nama dia sendiri..pandai tulis AUNI jek laa..kalau full name dia masak gak dia nk tulis tue..hehehe..

Dua sebab dia dah tau tulis kebanyakkan huruf A-Z tue tapi yg huruf besar n kita tanya dia dengan bunyik..macam D kadang2 dia terbalik, klakar laa kakak nie..macam M n W kadang2 dia konpius..R, Y n a few lg dia belum tau lagi..

Tiga sebab dia mengaler dah makin improved..dah makin kemas, dah makin pandai pilih banyak warna n dah x terkeluar2 banyak macam mula2 tue..

N terbaru dengar dia sebut yalla, yalla, yalla masa main ngan adik ari tue..makk aihhh, mana lakk dia dengar perkataan tue..terkejut umi dengar tauuu..

Kakak memang anak yg bijak!! Muahhh tuk kakak :)

2 comments:

gee ryder said...

tak lama esok auni jadi minah arab la asik cakap arab jer hehe...

sepek umi ke tu?

anasaliza said...

Hihi..dia ckp arab abis laa umi x paham..

Sj pegi kedai spek try2 jek kak..x beli pun..huhu