Tuesday, January 27, 2009

Mrs Walker..

Yeyeyeye!! Daddy dah belikan auni walker..kalau Umi Sufira bagi nama Mr Walker tuk walker Syaura n Sufia..umi lakk nk bagi nama Mrs Walker laa tuk walker auni nie..sebab walker auni nie pinky-pinky kann..kena laa Mrs..nama lain yg lagi menarik umi belom terpikir lagi..nanti kalau jumpa nama yg lagi best umi mention dalam blog ekk..hehehe..

Cam biasa laa nie cita lama..daddy belikan auni walker 16hb ari tue..actually 15hb ari tue lepas umi balik keje dah kuar sama gi Jusco kt IOI tue nk belikan walker nie laa..sebab sebelom nie umi n daddy dah ushar walker nie..n dah berkenan giler..cuma belom rasa nk beli lagi jek..tapi akhirnya bila auni nie asik merengek jek nk kita angkat n dirikan dia..daddy dah pikir abis dah nk belikan jugak walker nie..berbalik pada cita pegi IOI 15hb ari tue..alangkah sedihnya sebab walker pinky nie xde stok..yg ada pun kaler biru..aduhh..biru x cantik laaa..umi xnk beli kalau kaler biru nie..so kata kt daddy kita beli lain kali laa..

Esoknya bila daddy x keje..daddy kuar n gi beli terus walker tue kt Jusco Sunway Pyramid pulak..nasib ada stok..n sampai jek auni kt umah..terus masukkan dalam walker nie..

Mula-mula auni buat muka pelik..ehhh apa ke benda nie??





Pas tue dia cam suka laa pulak..Sebab ada banyak benda kt board tue yg boleh dia hisap..


N lepas tue..ada button yg tekan-tekan leh kuar suara tue telah rosak dek kena air liur auni..x sampai 10 minit dah rosak ke..x akhirnyaa auni marah sebab dah xde bunyik bising-bising tue lagi..


Tapi auni bukan leh dok lama-lama dalam tue..dia bising n nangis..Sabo je laa anak umi nie..yek yek je daddy belikan tauuu..

4 comments:

::Umi Sufira:: said...

Ana, hehehe..memang sesuai nama Mrs. Walker tuh untuk walker auni...sebab sanagt fancy adanya...sukalah auni yek dapat jalan naik Mrs. Walker..=D

gee ryder said...

sama cam aqeel memula dlu wat muka pelik...walker aqeel lak biru ler hehe...sweet la pink walker tu

azura -nazs- said...

kui3x..walker auni mmg cantik. terima kasih ye bagi juju pinjam haritu :)

Ana said...

Umi Sufira=auni jalan ngundur ke blkg jek..ke dpn dia xreti lagi..tp xleh lama pun..pas tue nangis..

kak G=aqeel baby boy mmg laa sesuai ngan biru kakk..auni girl pinky-pinky kan chumel..

kak zura=nanti mak ngah bwk kt umah nenek masa may yang tunang ekk..juju n auni leh kongsi2 main..