Wednesday, November 26, 2008

Avillion PD Tinggal Kenangan

Huhuhuu..tahun nie MyNazaKia Club (MNKC) buat Year End Trip ke Avillion PD laaa..Tahun lepas kitorg join trip pegi Cinta Sayang Golf Resort kt Sg Petani Kedah..best sangat masa tue sebab malam sebelom bertolak tue laa ana tau ana pegnen..kenangan betul..siap ada member MNKC perli cakap auni tue baby kt Cinta Sayang..sorry ekk..dah dapat sebelom Cinta Sayang lagi tau..hehehe..
Kali nie twin sharing room RM460 tuk 2 hari 1 malam..aduss..awat mahal giler..padahal PD jek..dulu masa gi Cinta Sayang..sorang kena RM190 jek tue tuk 3 hari 2 malam..n sampai ke Kedah nun pulak tue..nie apesal mahal bebeno..Tapi bila ana bukak jek website Avillion tue..mak aihhh..best giler..atas air tue..sapa yg dah pegi sure cakap best kann..hati ana nie meronta2 nk pegi..tapi bila fikir yg bulan depan nk pindah umah..duit banyak giler nk guna..cakap kt hubby 'xpe laa bang..lain kali kita gi sendiri laa'..cakap nk sedapkan hati kann..
Sorry laa member2 MNKC ekkk..maybe tahun depan kitorg leh join yekk..tahun nie bajet lari laa..huaaaaaaaa Avillion..

4 comments:

azura -nazs- said...

shiannya anna...

hehe akak lak bulan 12 ni pg avillion 2x..next week pegi sebab ada meeting (ni dok kat garden view room). pastu minggu lagi satu pegi lg coz menang hadiah mamy poko tu (ni dok kat water chalet lak). best sebab 2-2 pun bilik free, org lain tlg bayarkan ngeeeee..:D

tak pe..tak pe..nanti ada rezeki, gi lah avillion tu. akak dulu teringin sgt pegi, alhamdulillah tahun ni tuhan makbulkan impian akak..

anaash said...

kak zura=tue laa..ikot hati nk sgt2 pegi..tapi pindah umah tue lagi penting kann..xpe laa..dulukan mana yg penting laa kann..huaaaa..

::Umi Sufira:: said...

Ana, Club Naza Kia ngan Club citra tuh lain ek? Ala dahulukan mana yang lebih utama..kalu jalan2 jalan sendiri pon bole..

anaash said...

Umi Sufira=x sure lak sama ke x..tp yg hubby join nie nama MNKC laa..napa..umi sufira join Club Citra ke??
Tue laaa..amik mana yg penting laa kann..