Tuesday, June 16, 2009

Anak Umi yg Comelllllllll..

Nie kesinambungan entry umi yg pasal Minah Ind*n tue kann..yg entry sebelom-sebelom nie tue..so umi cuba pakai tudung Ind*n umi kt yayang ticik nie..tapi punyaa laa susah nk bagi dia pakai..pakaikan jek dia tarik..pakaikan lagi dia nangis..sabo jek laa umi..so nie jek laa yg termampu umi dapat amik gambo..



Tangan umi tue pun cubit yayang tauu..tue umi tengah tarik tudung tue dari melondeh ke belakang jekkk..



Yang nie pulak time bila ekkk..umi pun lupa..tapi yg pasti tue laa senyuman anak umi nie bila daddy agah dia..

adoyaiiiiii..chomelnyaaaaa kannnnn dia nie..






P/s : Tahniah buat pasangan Fieza n Faizal sebab baru dapat baby baru kul 3.45pg tadi..welcome to Azfa Qaisara yekkk..

6 comments:

::Umi Sufira:: said...

halla....cumelnya auni...eh bila dah besar ni nampak banyak ikut muka Ana la...;)

ina said...

die tarik smbil kate, "ummi, i nak free hair la:P" hehehe comel sgt gamba yg first tu:)) cayang auni!!:*

Ana said...

Umi Sufira = aikkk..sudah tukar ikot muka umi pulak ekk..hehehe..

Ina = sekarang kecik2 umi bagi can free hair n seksi2 ekk..dah beso nanti no no no ekkk..hehehe

gee ryder said...

belikan dia mini tudung utk budak tu ana...anak buah akak suka pakai hehe

PadNani~~{@ said...

ish..shomelnye budak tecik nih..nak geget2 je rasa..cium peluk dari auntie mmmuuuaaahh

Ana said...

Kak G = hehehe..nanti ana carik..tapi auni skrg pakaikan headband tue pun dia tarik xnk..ishhh..

Nani = hehehe..auni tium auntie jugakk..muahhh..