Monday, June 15, 2009

Bila Auni Kena Dera..

Huhuhuu..lama umi x update yekk..nk di jadikkan cerita umi demam last week..demam konon penat kenduri kwin adik tue kot..pengantin x demam..kakak pengantin lak yg demam..macam laa penat sangat padahal katering kann..hehehe..ari rabu MC..ari khamis gi keje..tapi melepek jek atas meja..ari jumaat MC lagiii..apa nk jadik nie..tapi dalam hati suka betul..sapa yg suka pegi keje kann..dok umah punya laa bantai tido sepanjang hari..anak hantar umah nenek belakang..patut ke?? huhuhu..



(Pic changed.. previous is rating 50SG - Daddy dah tukar gambar..)


(Pic changed.. previous is rating 50SG - Daddy dah tukar gambar..)



p/s: abis umi kena marah ngan daddy masukkan entry nie..huaaaa..sowi laa ekk yayang..lain kali umi x buat lagi yekkk..cian yayang umi nie..sungguh umi xde niat pun nk buli ke pape..mayb umi terlebih excited kot malam tue..so umi dah remove cita nie yekkk..gambo pun daddy yayang dah tukar letak gambo yayang masa baru lahir dulu..

7 comments:

azura said...

hahahaha sadis tul ana!

meh bungkus auni dalam luggage, ikut mak long gi london nak?

ina said...

waaaa kesian auni..
patutla cm dgr2 org panggil smlm, rupenye auni dok teriak panggil mak yang "mak yannnnggg tolong...ummi buliiiii...uwaaaa" hehehe..tpi baik2 kak anna, tkut die igt kak anna penah main2 buat cmtu, takut die buat kat dri sndri time sorang2 plak, bahaya..ciom ciom auni:*

BoB said...

ish..babab umi nie.. biase tau!!

izan said...

kak ana!!!!! jgn la wat cm2.. kte tgk gmbr jek, blum bce lg, sdh gle tgk gmbr2 tuh.. cian auni.. meraung2 nangis.. ish3x.. meh cni kt akak meh.. muah muah! cian auni..

dahsyat la kak ana ni.. sme mcm angah.. hehe

gee ryder said...

ni nak buang anak ke ape ni? hehee

izan said...

kak ana, ni kes jeles ker ni? jeles angah lg cayang auni? smpai kak ana nk ___ auni?
(fill in the blank sndri ikt kesesuain pmikiran anda) hehe..

azura said...

ana..jgn sedih2 ek. abg mior pun kdg2 macam tu, suruh akak padam balik apa yang akak tulis kat blog kalau dia tak setuju/approve.

cheer up umi auni!