Monday, June 15, 2009

Seat Kena Cabut..

Nie rupanyaa anak umi main dalam walker bila umi suh daddy cabut seat walker tue sebab nk basuh..berbulan-bulan pakai x penah basuh-basuh kannn..bayangkan je laa camne rupanyaaa..hehehe..anak umi nie sekarang dah pandai kangkang/keraskan kaki xnk masuk dalam walker tau..satu kemajuan tue..cayang yayang..tapi umi cam biasa laa..tetap paksa dia masuk gak dalam walker tue..kalau x camne umi nk mandi..camne umi nk solat kann..camne nk buat keje lain kann..ticik nie bukan leh dok diam sekarang nie..

So gini laa rupanyaa yekk..kejap jek dia leh berdiri cam tue..lepas dia dah tau yang dia leh duduk then kuar dari walker tue..asal umi masukkan jek dia dah boring..dia duduk pas tue merangkak kuar..adehh laa anak umi nie..bijak bijakkkkk..






Anak umi nie dah buleh panjat tangga yek kawan-kawan..semalam umi tinggalkan dia kt bawah..naik atas nk amik baju kotor nk basuh..skali dia ngekor panjat tangga nk follow umi..sampai 3 anak tangga..nasib umi turun cepat..bahaya laa yayang oitttt...kang jatuh ke apa ke umi jugak yg kena marah ngan daddy kann..umi jugak yg kena tauuu..daddy kan sayang yayang lebih dari umi dah sekarang nie..huaaaaa...

5 comments:

azura said...

"daddy kan sayang yayang lebih dari umi dah sekarang nie..huaaaaa..."

hahahaha statement terakhir ni buat akak gelak :P

alaaa...sayang yayang auni pun, malam2 tido daddy peluk cari ana kan? kan? :P

ina said...

bijaknyeeeee anak mak yang ni...

gee ryder said...

nak jugak duduk wpun takde seat yer

Intanaziela said...

ana..tengok walker auni tu..teringat yang hadif punya...sama...! hihihih

time umur auni la kena jaga betul2...orang kata tengah banyak akal...hihihih

Ana said...

Kak Zura = malam2 daddy auni tdo pelok bantal laa kakk..mana ada pelok ana pun..hehehe

Ina = memang bijak anak umi tue..hehehe..

Kak G = saja masukkan dia dalam tue..abis dia bawak jalan sana sini..
Auni dah buleh melangkah setapak dua kakk..x lama lagi nk jalan laa tue kot..hehehe..

Intan = aikkk sama ngan hadif punya ke..kalau hadif tengok mesti dia kata macam pernah tengok nie..hehehe