Friday, July 03, 2009

Mari Menyusun..

Nie cita anak umi yayang comel bucuk bucuk masham nie..umi x ingat actual date..tapi rasanya malam sabtu 26jun lepas..

Ceritanya begini..cam biasa laa umi n daddy sibuk laa tengok cita peberet umi tue 'Desperate Housewives' kan..si ticik nie berdiri laa tepi tv tue pegang beg plastik..dia main sorang-sorang time tue..skali umi perasan si ticik nie buat something tau..umi cepat-cepat pssttt kt daddy suh tengok apa yg dia buat..puas kitorg gelak n terpikir kt mind umi..mana laa ticik nie tau buat camtue..daddy lak sempat amik gambo dia sikit..n lepas tue dia perasan yg umi n daddy tengok dia..so dia benti..

Camne umi nk explain ekk..ticik nie berdiri pegang plastik tue..sambil tangan dia masuk dalam beg plastik tue macam amik something n then kuarkan letak atas rak tv tue..lebih 10x jugak dia buat camtue tau..comel sangat cara dia buat tue..rasa cam nk geget-geget jek tangan dia yg tembam tue..ee...geram tau..
Layan pic sikit nie..

Tangan yayang tengah amik something dalam plastik beg tue..


Pas tue kuar tangan dia dari plastik, dia letak benda yg dia amik tue atas meja..


Nie bila aktiviti dia dikesan oleh umi n daddy..
malu laa tue kunun yekkk..


Umi cita kt Nenek KL, nenek cakap ada laa tue dia nampak umi kemas2 barang buat gaya cam tue..tue yg dia buat jugak..
yayang..yayang..makin bijak anak umi nie sekarang yekk..

4 comments:

izan said...

hahaha.. da pndai imitate kak ana.. pandainyeee!!! muahs..=*

ina said...

pandainyee...eee tgok gamba die tembam pon da sgt geram...bagus la auni ni..rajin, dan tak mnunjuk2 rajin, sbb bile orang pandang, die malu, tak buat trus:P..cayang auni incilah!!!:*

gee ryder said...

hehe auni dh makin bijak..

bebudak ni cpt tul meniru dlm diam

Ana said...

tue laaa..makin bijak ticik nie kann..geram tengok kadang2..lagi2 geram bila tengok dia joget..hehehe..