Monday, July 20, 2009

Pics Entry Sebelum Nie..

Saja umi malas nk edit entry sebelom nie..kang punya laa payah nk letak gambo kann..so umi create laa kt entry baru..boleh aje kann..xde sapa nk marah kann..hehehe..

So nie laa sikit gambo masa yayang umi nie x sihat..



Nie masa petang sebelom kami bergegas kt SJMC..
Sebak hati tengok yayang umi camnie..terbaring jek dia tau..



Nie masa kami nak masuk dalam wad..jalan dari bahagian emergency tue ke bangunan sebelahnyaa..






Tengok tangan yayang umi kena cucuk..nk masuk air..huaaa





Tengok laa rupa budak dah sihat..bukan main lagi dia senyum kann..



Lepas amik gambo yayang dah sihat kt atas tue..
Umi suapkan laa bubur tuk bekpes pagi tue..
Dia makan sikit jek pas tue muntah balik..
Terus laa kami kena bermalam semalam lagi kt sana..




Tue saja yekkk...alhamdulillah anak umi dah sihat dah nie..

7 comments:

puteri nilam said...

adam pun pernah gak muntah2 smpi lemah je bdn dia...smpi je umah dr balik keje terus bw dia g klinik...sedih woo masa tu...

gee ryder said...

alahai ciannye auni..demam upenye..

aqeel masa belum setahun dlu penah gak msuk wad sbb batuk..tp psl nk buang kahak tu doktor sndiri xbg sedut kahak takut sakit...tp mungkin xsesuai sbb time tu aqeel kecik sgt lg...
tp sedut kahak tu mmg sakit...sian auni..

skg dia baik ke?smoga cpt sembuh

cute lak tgk dia pakai baju sjmc tu hehe

ina said...

auni demam pon comel, sihat laaaagi comelll

Intanaziela said...

alaaaaa sweetnya muka auni walaupun tengah demam...dah sihat dah kan, ana?

Ana said...

eda = tue laa sedih tengok anak lembik macam tue kann..

Kak G = Dr ari tue cakap nk sedut hingus jek sebab auni dah selsema sebulan on/off..skali x sangka lak masa tue sedut kahak tue skali..sedih dengar dia nangis kakk..tapi nk buat camne..kita nk dia sihat kann..terpaksa laa tahankan jek..

Ina = Auni memang comel sokmo mak yang..hehehe

Intan = alhamdulillah dah sihat dah dia intan..xnk dia demam lagi..sedih umi dia tengok..huaaa..

PadNani~~{@ said...

tak sampai hati tgk tgn auni tu:(

alhamdulillah si comel dah sihat!

Ana said...

Nani = tue laa..sedih hati tengok..dah laa dua2 belah kena balut..sebab takut tangan lagi sebelah kaca yg sebelah lagi..tapi bila dah sihat nani tau..dia pegi gigit2 kadboard tue sampai lenjun.siap kena tukar board lain..sabo jek laa ticik nie..