Tuesday, July 28, 2009

Ada FaceBook Meh??

Hehehe..sila baca tajuk tue dengan nada yg suam-suam manja gitu yekk..sebab umi telah dengan gatalnya meng'create' facebook account tuk diri sendiri..setelah teruja, terpengaruh, terpegun ngan skrin facebook yg ditunjukkan oleh Mak Ijan..hehehe..umi suka sebab buleh dload video laaa..kt blog nie umi x reti nk download camne..ada sesapa yg rajin nk ajar umi x??

Tapi setelah umi cuba bukak FB dua,tiga kali kenapa laa iyanya tersangat laa lembab..tue yg buat umi tensen n malas nk bukak dah camnie..ishhh..tekanan perasaan tau x macam tue..

Tapi yang syoknya dapat jumpa akak senior lama..kak peah..hehehe..dok dekat ngan bilik umi dulu kt KTDI tue tau..sama jugak kak peah masih seperti dulu yekk..so sapa yg nk add umi dalam FB tue sila-sila laa yekk..tapi jangan laa berharap sangat umi update FB tue selalu kalau dah conditionnya yg lembab begitu..sekadar melayan di kala boring jek buleh laaa..
hehehhee..

6 comments:

ina said...

alaaa slu la masuk kak anna, leh taruk gamba auni byk2 situ, leh ina tag kat dri sndri, bia org tau auni anak buah mak yang yg comel hehe...

Ana said...

Ina = susah laa ina..lembab sangat laa FB tue..
apa mendanyaa tag tue pulakkk..adushhh..bnyk xtau nie..huhuhuhu..

puteri nilam said...

ana...guna nama apa kt fb? click saliza abdullah yg ada kucing2 tu je...

Intanaziela said...

ana..boleh la add intan :)

Ana said...

eda = kucing-kucing kt mana pulak nk carik..adoii..nanti laa ekkk..
aikk..hang pulak yg lagi terrer dari saya ke nie??

Intan = ana x reti nk add laa intan..intan laa add ana ekk..huhuhu..

PadNani~~{@ said...

ana guna nama ape ye..nnt nani add k:)