Tuesday, August 18, 2009

Aksi Stunt Auni..

Tengok anak umi nie..dah makin terrer memanjat sekarang..rak tv yg umi tunjuk ari tue toksah nk cakap laa..terpaksa umi letak barang atas tue baru dia x panjat tau..sekarang dia beralih panjat kt rak barang susu n belakang cermin kaca tue..adehh laa..ikotkan kata Kak Shakey..yayang tengah syok nk explore so kena biar n just monitor jekk..tapi pikir karen (suis) kt tepi tue..kena halang jugak laa kan kakk..bahaya tue..dalam pada jaga-jaga tue sempat laa umi snap few pics..n yg x sangkanya malam tadi yayang umi nie panjat naik atas simba n berdiri tau x..takut umi tengok dah laa goyang goyang..ish ish budak ticik nie tau..


Tengok nie..dah tempat yg luas tepi belah kanan tue umi tutup..dia pegi nk panjat kt tepi kiri yg sempit lakk..nie dia tengah berusaha nk naik laa tue..dapat naik skali jek..pas tue bila umi turunkan dia dah xleh naik lagi..hehehe..dah x dapat naik tue ada ke dia gi cabut simkad astro tue..sayang sayang..








Dah boring x dapat naik tue dia main cik Simba pulak..sekarang tengah giat menterbalikkan cik Simba tue..sian cik Simba..dah terbalik ke atas dia turunkan balik..tue laa keje dia 2,3 kali..tengok nie..pernah skali masa mula-mula berkecimpung main camnie cik Simba terbalik dengan dia skali terbalik..nangis tapi pas tue main lagi cam tue..





Haaa nie laa aksi dia tapi x dapat amik yg berdiri tegak tue..sabo jek laa yayang umi nie kann..










Nak jadik stunt girl ke yayang??


10 comments:

::Umi Sufira:: said...

amboi auni....aksi stunt kemain lagi yer..kekeke...comel!

dilla-ady said...

hai ana..salam kenal

mintak izin exchange link ye..

leh kongsi citer pasal baby nih..comeinye auni..

berderau lak darah dilla tgk die manjat2..rase cam anak sendri lak yg duk manjat..memang nk kena babab..hikhik

izan said...

nakalnye auni!!!! adoyai.. kalo kte, kte pon xlarat.. haha.. sepasukan la dgn juju skang nih.. sme2 memanjt.. nnt raye, berlari la pulak.. haha.. nindu kt auni..

ina said...

hahaha mcm aksi mat rempit bdiri atas moto hehehe..ligatnye auni skang!

azura said...

hahaha a'ah, mcm aksi mat rempit dia memanjat mainan tu.

ana, juju tido kat cot...mama tak bg dia tido ngan kitorang, coz mama kata boleh renggangkan hubungan suami isteri :D

Ana said...

Dilla-Ady = Hiii..salam kenal yekk..nanti ana add dilla dalam list ana ekkk..

Izan = tue laa pasal..nama pun sedara kann..sama lakk timing budak ticik nie manjat..

Ina = Ha ahhh ekk..x terpikir lakk nk buat tajuk mat rempit..hehe..

Along = Renggangkan hubungan camne tue kakk?? lain macam jek bunyiknyaa..hehehe..

PadNani~~{@ said...

terrornye auni buat aksi stunt tu..auntie pun takot nak buat:) mana la si kecik ni belajar kan..comell sungguh!

Auni dah sihat Ana? moga Auni cpat sembuh k!

BTW, dah terlambat sgt rasanya nak wish.. HAPPY BELATED BEFDAY ANA!:) dapat adiah apa dis year?

Salam Ramadhan dari nani sekeluarga ye..take care dear!

Ana said...

Nani = alhamdulillah auni dah sihat..sekarang jangkit kt cucu nenek yg jaga auni pulak..umur 6 tahun abang tue..sian dia..

Thanx Nani..hadiah hubby cakap pospon nanti..
psst=xde pun xpe bang,org x kisah..

Salam Ramadhan tuk Nani sekeluarga jugak yekk..

gee ryder said...

huhu..mmg berani betul auni yg last tu...
dorang ni biarkan je ana...kalo ditegah dia ngamuk nk main jugak tp bila jatuh xserik jugak..just monitor jela

Ana said...

Kak Gee = dia ada berdiri atas tue n tangan depa cam gimnastik tue..perghh..ana terjerit panggil nama dia bila nmpk tue..cepat2 dia turun balik kakk..bukan apa, takut dia jatuh jek, kang lebam sana lebam sini..umi jugak yg kena bebel ngan daddy dia nanti..
umi jugak kann kakkk..