Monday, August 24, 2009

Tag - MARAH

Kena tagged dari Kak Gee..hehehe..ini macam punya tag pun ada ekk kakk..layan jek laa ana reti jawab ke x nie..hehehe..

1. Apakah yang anda lakukan jika anda marah
Ana kalau marah ana akan diam..pas tue sumpah seranah dalam hati..hahaha..n then akan x bercakap dengan org tue lama jugak laa..depend pada camne kategori marah tue kann..
tapi kalau marah dengan hubby..dah bebel2 sorang plus marah dalam hati..bila dah cool balik terus pelok2 cium2 laa..hahaha..

2. kalau anda terkejut..boleh tak buat anda marah?
Tengok laa kategori terkejut tue camne kann..hubby suka cubit or babap ana tetiba jek..so marah laa kann..hahaha..

3. lama tak anda marah?
Lama woooo..

4.apa yang anda buat untuk hilangkan marah?
Diamkan diri jek laa..paling teruk pun nangis..pas tue call hubby marah2 semua..dah hilang senyap laa..huhuhuu..

5. selalu tak anda buat orang marah?
Kawan x tau laa pulak..tapi kalau hubby tue selalu rasanyaa..
hahaha..betulkan bang??

6. kerap tak anda marah?
x kot..tapi kalau drive slalu gak laa marah..sama laa kita kak Gee..hehehe..

7. sapa yang anda nak tag?
Sapa lagi kalau bukan follower ana kt sebelah tue - Intan, Eda, Kak Shakey, Mimi, Nani, Kak Zura, Awe, Dilla-Ady
Marah yek jangan x marah..hahaha..

8 comments:

Intanaziela said...

ish ana..ni yang nak marah nih....hahahahaha acah je..nanti intan buat ok.. :)

dilla-ady said...

ana..

memang tepat pada masenye la tag ni..

slalunye dilla malas nk layan tag tau tapi tag ni mmg kena sgt le..

rase cam nk meletup pun ade ni..

dilla amik eh tag ni..

::Umi Sufira:: said...

Mimi tu sayakah? ngee..:P InsyaAllah saya buat nanti!:)

Ana said...

Intan= hehehe..kalau marah sila buat tag nie yekk

Dilla = tengah marah ke nie?? sabo dilla, puasa nie..

Umi Sufira = mimi laa tue..sapa lagi..

shafahanz-iman said...

Alamak.. tak reti la nak jawab tag2 nih.. tapi takpe.. InsyaAllah akan jawab gak..

Ana said...

Kak Shakey = blasah jek kakk..hehehe..

gee ryder said...

mesti hubby ana suka time ana marah sbb ble peluk cium selalu hahaha

Ana said...

Kak G = hehehe..tue laa..dia amik kesempatan xnk pujuk tau kakk..sebab dia tau nanti ana akan cool balik n pelok cium dia..
ishhh x aci nie..