Thursday, August 20, 2009

Nak Jadik F1 Driver Ke Nie??

Cita suatu pagi tadi yg hening..bila umi memanggil-manggil Nenek Mah tetapi Nenek Mah x menyahut kembali untuk bukak pintu..so sempat lagi umi main tangkap-tangkap gambo dengan budak ticik kesayangan umi nie kann..bukan main suka lagi dia pegang stereng kete umi tue..

Yayang, main stereng kete daddy lagi best tau..baru laa namanya rally..hehehe..
tapi kete umi pun apa salahnyaa kann..dah nama kenari aerosport..jom lumba laa kalau berani..hahahha..





Tue tengah korek-korek apa ntah kt situ tue..



Tue saja laa kawan-kawan..bateri hp umi dah bunyik-bunyik pulak..geram betul umi..x dapat nk snap manyak-manyak laaa..

8 comments:

gee ryder said...

apehal stereng lg besar ni auni?
suh la umi beli kete mini utk auni hehe

Ana said...

Kak G = hehehe..tue laa pasal kann..stereng lagi beso laa pulak..
kete mini yekk..tengok laa umi pertimbangkan..hehehe..

ina said...

korek kluakn syiling utk tol la kak anna hehe

malin said...

main stereng time keta tgh berenti xpe, faris nk pegang stereng time mummy drive, lg haru, dh mummy kena share stereng ngn si kecik smbl drive, mujur x kena tahan polis time tu, huahua...

Intanaziela said...

auni..cepat2 amik lesen..bawak umi pi jalan2..pi shopping...hahahha

Ana said...

Ina = masalahnya umi dia gi keje x lalu tol laa ina..hehehe..

Malin = slalu gak masa amik balik kena letak dia kt atas riba..dia nk pegang stereng gak..nasib umah ana blkg umah nenek tue jek..kalau jauh naya..skrg nie amik dia jalan kaki jek..park kete dulu..pas tue jalan ke belakang umah..

Intan = hehehe..amik lesen yek auntie..nanti kita cakap kt daddy ekk..hehehe..

dilla-ady said...

hikhik..same la anak dara kite tu ana..Sasha pun same cam auni suke sgt pegang stereng kete..

kalu kena pangku ngan dilla kat sebelah papa dia tgh drive die tgk stereng tu tanpa rase jemu tau..

sbb sian, slalunye papa die kasik le anak dara tu drive skali..drive le konon...

sib baik ummi die nie hampeh bwk kete..kot tak, ummi die pun jadi mangsa...

Ana said...

Dilla-Ady = tue laa pasal..kecik2 dah suka pegang stereng kann..
nk kena babab nie..hehehe..